líquid o escuma

Consulteu en què consisteix el tractament esclerosant de varius.

veure esclerosant

com prevenir-les

Tractament de varius amb les últimes tecnologies. Diagnòstic vascular. Doppler.

veure varius

Dr. Josep Comerma

Dr. Josep Comerma i Casas, especialista en cirugia.

  • DIAGNÒSTIC VASCULAR: Doppler / Eco-Doppler
  • TRACTAMENT DE: Varius, varícules i aranyes vasculars, Couperosi, Punts Rubí.
  • TRACTAMENTO AMB: Làser, Radiofreqüència, Clarivein, Esclerosi amb espuma, Esclerosi líquida.

Opini

Deixi la seva opinió i els seus comentaris en aquest apartat de la web. Anar a comentaris

Contacti amb el Dr. Comerma

Si necessita més informació no dubti en contactar amb nosaltres. Anar a Contacte

Dr. Josep Comerma, especialista en tractament de varius amb les últimes tecnologies

El doctor Josep Comerma i Casas és especialista en el tractament de les varius utilitzant noves tecnologies com el làser, radiofreqüència per a varius esclerosants, i també amb líquid o amb escuma. Té clíniques a Figueres, Banyoles i Girona.

El doctor Josep Comerma tracta les varius i varius esclerosants amb radiofreqüència o cirurgia bascular, si cal. És especialista en cirurgia bascular i els tractaments clarivein o amb làser. Ideal per solucionar les varius resultants d'un embaràs i, encara més, en la prevenció de la seva aparició de les varius a Figueres, Banyoles a Girona de Catalunya.

Les seves clíniques s'encarreguen de minvar o eliminar les patologies de les venes, com la tromboflebitis, l'esclerosi -amb escuma-, cuperosis; elimina els punts rubí, i també es val d'edemes i linfoedemes, buscar información.

Si busca un especialista en tractament de varius el trobarà a la consulta de Figueres; Banyoles, a la Clínica Salud Infirmorum, i a Girona, a Giro-Klinic; a Catalunya en la costa brava.

Doctor Comerma especialistes de: varius radiofreqüència, tractament varius, tractament esclerosant, esclerosi varius, cirurgia vascular, cirurgia varius, especialista en cirurgia , tractament làser, tractament radiofreqüència, tractament clarivein, punts rubí, varius làser, varius embaràs, prevenció varius, edemes cames, tractament varícules, aranès vasculars, tractament cuperosi, patologia venosa, tractament tromboflebitis, tractament linfoedemes, esclerosi amb escuma, eliminar varius, eliminar punts rubi, varius cames a Figueres de Banyoles de Girona a Costa Brava de Catalunya , si busca telèfon mapa lloc mira la web. www.josepcomerma.cat